Марица победи с 2:0 Беласица в мач от 7-ия кръг във Втора лига.

...
Марица победи с 2:0 Беласица в мач от 7-ия кръг във Втора лига.
Коментари Харесай

Марица пречупи Беласица с 2:0

Марица победи с 2:0 Беласица в мач от 7-ия кръг във Втора лига. Станислав Маламов (27) и Веселин Марчев (77) вкараха головете за домакините.

Двубоят в Пловдив стартира равностойно, само че без съществени рискове пред двете порти. Едва в 24-ата минута Станислав Маламов пусна добър пас към Стефан Попов, който насочи първия удар в мача, само че той бе блокиран от защитник на гостите и топката излезе в ъглов удар. Три минути по-късно обаче Маламов реши самичък да приключи офанзивата на своя тим и с майсторски шут от границата на наказателното поле преодоля вратаря Кирил Георгиев - 1:0.

Втората част стартира мощно за Беласица, само че Запро Динев не уцели вратата в 62-ата минута. Секунди по-късно Мартин Русков едвам не си вкара автогол, откакто отклони остро центриране по земя на капитана на Марица - Домовчийски. В 66-ата минута гостите желаеха дузпа за игра с ръка на Саломон Джеймс, само че реферът даде знак играта да продължи, откакто топката отскочи от тревата и се чукна в ръката на бранителя. Три минути по-късно Виктор Ергин шутира от въздуха, само че ударът му мина над напречната греда на Марица. 

Въпреки по-добрата игра на гостите след почивката, пловдивчани нанесоха втори удар в 77-ата минута. Резервата Олджай Илиев центрира отдясно и Веселин Марчев от близко с глава засече топката за 2:0. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР